Tee huoltopyyntö
 

 

Turvasuojaajakortti
Tee huoltopyyntö
Ota yhteyttä

 

Palvelut

Turvapuhelimet

Ikääntyvien ihmisten määrä on jatkuvassa kasvussa ja ihmiset tahtovat pysyä oman kodin rauhassa niin kauan kuin vain on mahdollista. On kuitenkin selvää että ikääntyessään ihminen tarvitsee enemmän apua kuin ennen. Tähän avun tarpeeseen Sacom tarjoaa auttavaa kättä. Sacomin turvapuhelimet toimivat nopeasti niin pienen kuin suurenkin avun kutsumiseen.

Toimitamme tarpeen vaatiessa turvapuhelimen kotiisi valmiiksi ohjelmoituna, niin että sinun ei tarvitse kuin ottaa palvelu vastaan. Ohjelmoimme myös jo olemassa olevia turvapuhelimia käyttöönottoa varten.

Hoitajakutsujärjestelmät

Hoitajakutusjärjestelmät ovat tarkoitettu lähinnä sairaaloihin ja palvelutaloihin helpottamaan hoitajien töitä ja varmistamaan, että avun tarvitsija saa tarvittaessa yhteyden hoitohenkilökuntaan aina kun sitä tarvitsee.

Hoitajakutsujärjestelmille kuten myös muille palveluillemme tarjoamme täyden käyttöönoton ja asennuksen. Vikatilanteissa tulemme luonnollisesti huoltamaan ja korjaamaan olemassa olevan vian. Huoltopyynnön voit tehdä soittamalla numeroon 040-5526133 tai suoraan internetissä huoltopyyntö -sivulta.

Asiantuntijapalvelut

Voimme tehdä kanssanne kartoituksen tarpeistanne ja toiveistanne. Sacom auttaa teitä tekemään tarjouspyynnöt ja valvoo, että tilaamanne järjestelmä toimii toivotulla ja luvatulla tavalla.